Bach-virágterápia Egynapos online tanfolyam, személyes gyakorlási lehetőséggel

2021. 02. 27. 10:00 -tól 2021. 02. 27. 15:00 -ig
online tanfolyam

Különböző virágokból készült eszenciák alkotják azt a rendszert, melyet dr. Edward Bach fejlesztett ki a homeopátia alapelveit felhasználva az 1900-as évek lején. A virágesszenciák a testi és lelki folyamatok, tünetek, érzelmi okainak kezelésére és megszüntetésére kínálnak lehetőséget úgy, hogy a harmonikus érzelmi állapot helyreállítását segítik elő. A rendszer 38 virág-kivonatot tartalmaz, amelyek közül mindig a jelen állapotnak, élethelyzetnek megfelelő esszenciát kiválasztva, egyénre szabottan készül oldat.  A tanfolyamon megismerheted a homeopátia alapelveit, a rezgések segítségével történő kezelés lehetőségeit, az esszenciák hatását, elkészítésének módját.

A biológiai természettörvények ismeretében már tudjuk, hogy a megbetegedések kiváltó oka valamilyen súlyos érzelmi megrázkódtatás, a tünetek/elváltozások, mértéke pedig attól függ, milyen sokáig és mélyen voltunk a konfliktus aktív szakaszban. A virágesszenciák abban segítenek, hogy felismerjük, megértsük, az érzelmi reakcióinkat, rálássunk az adott élethelyzetre egy magasabb nézőpontból, képesek legyünk változtatni a megszokott viselkedési mintáinkon, elengedni a ragaszkodásainkat és bizalommal fogadni a változásokat.

A közelmúltban elkészült néhány olyan virágeszencia Magyarország csodálatos tájain élő virágokból, melyek hatása és üzenete egészen egyedi és különleges. A tanfolyamon ezeket is megismerhetik és használhatják a résztvevők. RecallHealing tudományában jártas érdeklődőknek egy különlegesség a Kis földbirtok meditációhoz, a Harmatcsepp, melyet jó szívvel ajánlok mindenkinek.

Előadó: dr. Herczeg Andrea,

időpont: 2021. február 27. 10-től 15 óráig

részvételi díj: 20 000 Ft, ismétlő vagy korkedvezmény esetén 15000 Ft

Személyes gyakorláson való részvétel egységesen 4 000 Ft  Az időpontot a résztvevőkkel közösen egyeztetjük.

 

Írásos előregisztráció szükséges
andrea@gyogyszeresszel.hu email címen vagy a honlapon https://gyogyszer-esszel.hu/tanfolyamok

 

Jelentkezéskor add meg:
1.) a tréning nevét és időpontját
2.) pontos nevedet
3.) mobil számodat
4.) e-mail címedet, számlázási nevet, címet
5.) kedvezmény alapját