A koronavírushoz kapcsolódó folyamatok hosszú távú következményei Long Covid Syndroma biologikus értelmezése

2021. 04. 05. 17:00 -tól 2021. 04. 05. 19:30 -ig
online tanfolyam

Az idő előrehaladtával egyre több információt kapunk a SARSCoV2 vírusnak tulajdonított megbetegedések hosszú távú, az akut fázist követően fennállótüneteiről. Készülnek statisztikák, kimutatások arról, hogy hetekkel, hónapokkal a pozitív tesztet követően, vagy az akut megbetegedés után, milyen az általános egészségi állapot, mely szerveken jelentek meg és maradtak fenn elváltozások. Egy új fogalom is megjelent PSZICHODÉMIA néven, amely egy járványszerűen terjedő mentális-pszichés zavar és a koronavírus utáni állapotnak tulajdonítják.Egyre bővül azoknak a tüneteknek a listája, melyet ennek a vírusnak a rovására ír az orvostudomány. Amikor szindrómáról = tünetegyüttesről van szó, akkor egyidőben, több szerven megjelenő elváltozásokat látunk, melyek váltakozva erősödnek, gyengülnek, de igazán sose jön létre teljes gyógyulás.

Összességében nézve, sokszor egymásra épülő, egymásba átalakuló tüneteket, vagy éppen autoimmun folyamatoknak nevezett állapotot látunk. 

Biologikus megközelítéssel minden tünet, szervi elváltozás megismerhető és megérthető, ha a szindróma helyett a szerveket, az időbeli változást, és az egyén megéléseit, körülményeit alaposan megfigyeljük, és az összefüggéseket megtaláljuk. A gyógyulás alapja pedig a megértés, és a szükséges változások kivitelezése.

Ezen az előadáson sorra vesszük azokat az állapotokat, tüneteket, melyeket LONG COVID SYNDROMA-ba soroltak, és megnézzük mi a biologikus értelmezése, magyarázata ezeknek az elváltozásoknak.

Sorra vesszük még azokat az általam ismert lehetőségeket, mellyel segíthetjük a gyógyulást, az egészség helyreállítását.

 

Tematika:

összefoglaló a biológiai természettörvényekről

visszatérő és visszaeső konfliktusok, ezek lefutása

a mikroorganizmusok részvétele a biológiai különprogramokban

krónikus gyulladások

a citokin vihar

az immunrendszer folyamatai, feladata, memóriája

tünetek elnyomása és ennek következményei

LONG COVID SYNDROMA tüneteinek értelmezése az öt természettörvény alapján

ami nem természetes biológiai különprogram: mérgezések, sugárzások

megelőzés, gyógyszerek, természetes lehetőségek

 

Előadó: dr. Herczeg  Andrea             

Időtartam: április 5. hétfő 17-19.30 óráig

részvételi díj: 5500 Ft

jelentkezési határidő: 2021.április 4.