„A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze orvosát, gyógyszerészészét!”

A konzultáció egy személyes találkozó, melyen az aktuális állapot biologikus értelmét, kialakulásának történetét tárjuk fel.  

Megértés nélkül nincs gyógyulás. Amíg egy láthatatlan, érthetetlen erőként, sorscsapásként éli meg valaki a tüneteket, addig nagyon nehéz az irányítást kézbe venni. A kiszámíthatatlantól való félelem, vagy a diagnózisok előrevetített lehetséges következményei, tovább hátráltathatják a gyógyulás beindulását vagy lefutását.

Nagyon fontos, hogy pontos diagnózist csak orvosi vizsgálat, diagnosztikai szakértői vélemény tud adni. A konzultáción sem diagnosztizálni sem gyógyítani nem lehet, és nem is ez a célja. Nem helyettesíti az orvosi beavatkozásokat, kezeléseket, eljárásokat.

Az elváltozás kialakulásához vezető okokat igyekszünk közösen feltárni, és ezek ismeretében javaslatot, útmutatást adni a jövőre nézve, a változásokat illetően. 

Legjobb tudásom, ismereteim szerint igyekszem megválaszolni a hozzám forduló emberek kérdéseit azokon a tudományterületeken belül melyeket eddig megismertem. A legfontosabb pedig, hogy egy olyan egyéni útravalót kapjon mindenki, ami megvalósítható változásokat tartalmaz a jövőre vonatkozóan és beilleszthető a mindennapi életébe.

Küldj üzenetet