ARCOLVASÁS művészete alaptanfolyam 3 napos tréning online csatlakozási lehetőséggel is

2021. 10. 08. 09:00 -tól 2021. 10. 10. 18:00 -ig
szervezés alatt/online

Az arcvonásokban benne van az egész életutunk, a döntéseink, tetteink, megéléseink, a fontosságaink, a gondolkodásmódunk, a gyakorlati tapasztalásaink. Kiolvashatók azok a tudatalatti reakciók, melyek szinte automatikusan ismétlődnek, és sokszor nem is értjük, miért reagálunk úgy ahogy, miért vannak ismétlődő élethelyzetek. Néhány a súlyosabb, hosszabb ideig fennálló érzelmi dráma a fizikai, testi elváltozások alapjává válik. Ilyenkor a tudatosítás, a felismerés szó szerint életmentő. Az arcvonásokban megmutatkoznak az erőforrásaink, megoldásaink, a tehetségünk, amelyeket szintén a tudatosság felszínére emelve, hatékonyabban tudjuk az életünket örömtelivé tenni, ami szerintem az emberi lét legfontosabb célja. Nap mint nap találkozom emberekkel, legtöbbször – a munkámból adódóan- olyan élethelyzetekben, amikor megoldásokat keresnek az egészségükkel kapcsolatos problémáikra. Amit az arcokról le lehet olvasni, nagyon sokszor segít a megértésben, miértek megválaszolásában. Al Ferasa, az arcolvasás művészete: a dolgok mélyére tekinteni, megérteni a lényeget, levonni a helyes következtetést.

tematika:
1. nap
Az arcolvasás története. Az arc felosztása, arcformák és a kedélyállapot összefüggései. Szemformák.
2. nap
A homlok. Szemöldök-típusok, döntéshozatali mechanizmus jellemzői. Az orr.
3. nap
A fül. Az orcák, az életöröm mutatója. A száj, állkapocs, áll.

tananyag: jegyzetet kapnak a hallgatók, ábrákkal, képekkel. Fontos kellékünk a tükör. Az arcolvasás első lépése a saját arcunk megismerése, ezért minden hallgatónál lesz majd egy kézitükör.

tréner: dr. Herczeg Andrea időtartam: 3 nap, 2021.október 8-9-10 (péntek-szombat-vasárnap) 9:00- 18:00 óráig ebédszünet: 13:00-14:00 óráig helyszín: Budapest szervezés alatt, személyesen vagy online csatlakozási lehetőséggel részvételi díj: 130 000 Ft / fő / 3 nap, előre utalással jelentkezés: írásos előregisztráció kötelező  andrea@gyogyszeresszel.hu jelentkezési határidő: 2021. október 6.

Az online csatlakozó hallgatók a belépéshez szükséges linket emailen kapják meg.