Biologikus alapok az EGÉSZség fenntartásához. 3.rész A légutak elváltozásai

2024. 03. 03. 10:00 -tól 2024. 03. 03. 17:00 -ig
Budapest V. kerület

Az egészségnél nincs fontosabb, értékesebb dolog az ember életében. A megszokott egészségügyi ellátó rendszerek viszont már alkalmatlanok arra, hogy érdemben segítsenek a betegeken. Meg kell tanulnunk érteni a biológiai folyamatokat, a betegségek, elváltozások kialakulásának törvényeit ahhoz, hogy szabadnak, függetlennek, önállónak, életképesnek érezhessük magunkat. Meg kell tanulnunk az önellátást az egészség megőrzése, helyreállítása érdekében, beleértve a gyógy-SZERek elkészítését is. Ez a  tanfolyami nap a 3. része a 11+1 alkalomnak, amely összefoglalja az alábbi ismereteket:

az elváltozások, megbetegedések kiváltó okai az öt biológiai természettörvény alapján,

a lehetséges konfliktus helyzetek, megélések feltárását, megismerését, megértését és megváltoztatását segítő lehetőségek, eszköztár, módszerek

gyakorlati útmutatás a különböző elváltozások, megbetegedések esetén alkalmazható gyógymódokról, gyógyszerekről, a szervezet helyreállító folyamatait támogató lehetőségekről

A tematikus napok önálló egységek, külön- külön is részt lehet venni bármelyiken, a teljes ismeretanyag adja azonban a folyamatok mélyebb megértését, az ember testi-lelki-szellemi egységének a megismerését.

Részvételi díj: alkalmanként 25 000 Ft

Családi kedvezmény: két vagy több fő együttes részvétele esetén: 22 000 Ft/fő

Ezen a napon az alábbi tematika szerint haladunk:

felső és alsó légutak felépítése, funkciói, anatómiai élettani jellemzői (orrnyálkahártya, arcüreg, gége, hörgők, tüdő, mellhártya)

a légutakat érintő biológiai különprogramokat beindító konfliktusok, érzelmek, megélések

légutak területén illetékes mikroorganizmusok: baktériumok, vírusok, TBC baktérium

járványok, oltások, megelőzés

 

Kapcsolatok, jelentkezés:  https://gyogyszer-esszel.hu/tanfolyamok