Biologikus protokoll vészhelyzetekre. Visszatekintés a 2020-23 évekre és előremutatás a jövőt illetően.

2023. 04. 18. 17:00 -tól 2023. 04. 18. 20:00 -ig
online tanfolyam

Időpont: 2023. április 18. kedd 

időtartam: 17-től 20 óráig

részvételi díj: 4000 Ft 

Helyszín: Szervezés alatt, személyes részvétel korlátozott számban, online felület:  zoom

Legyünk tisztában azzal, hogy a média, a reklámfilmek, a marketing eszközök pontosan azon biológiai reakciókat és érzelemtartalmakat célozzák meg, melyek alkalmasak arra, hogy tömegek szenvedjenek el drámai megéléseket. Ezek következtében pedig értelmes biológiai különprogramok indulnak be az öt természettörvénynek megfelelően, akár egyszerre sok embert érintve, hasonló tüneteket generálva.

A természet törvényei alól nincsenek kivételek, és a legnagyobb józanság és tudatosság mellett is előállnak olyan élethelyzetek, amikor elváltozások, testi -szervi tünetek lépnek fel egy Értelmes Biológiai Különprogram folyamatában.

Mit tegyünk ilyenkor? Mi legyen a házipatikában? Mivel lehet a legkevesebb mellékhatás, károsodás nélkül támogatni a- természet által kidolgozott- ám de fájdalmas/ kellemetlen tüneteket?

Az előadás témái:

2020-23 évek eseményeinek értelmezése biologikus nézőpontból:  a tények, a média hatása, a tömeges megélések és az eredmény

vészhelyzeti protokoll biologikusan

megelőzés, gyógyszerek,biologikus házipatika, természetes lehetőségek, oltást követő reakciók mérséklése, értelmezése biologikus szempontok alapján

 

Kapcsolatok, jelentkezés:  https://gyogyszer-esszel.hu/tanfolyamok

Online felület: zoom, létszámkorlát 100 fő az online belépéshez szükséges linket emailen küldjük el a résztvevőknek

jelentkezési határidő: 2023. április 15.

részvételi díj befizetésének határideje: 2023. április 17..