Gyermekbetegségek biologikus értelmezése és megoldásai

A gyermekkor szokásos velejárói a különböző tünetek, megbetegedések. A szülők minden szándéka és óvintézkedése ellenére is megjelennek elváltozások. Ezen a képzésen a gyermekkorban megjelenő tünetek, elváltozások kiváltó okait a biológiai természettörvények alapján értelmezzük. A résztvevők az alábbi kérdésekre kapnak választ:

 

 - Mit tehetnek a szülők, hogy a gyermekük a lehető legkevesebb elváltozást elszenvedve nőjön fel?

- Valóban a közösség, a mikroorganizmusok felelősek a gyermekkori betegségek tömeges megjelenéséért?

- Milyen tényezők vezetnek a gyermekkorban megjelelő viselkedési zavarok, mentális elváltozások, tanulási nehézségek kialakulásához?

- Valóban meg lehet védeni a gyermekeinket a betegségektől az oltások beadásával?

Ezen a tanfolyamon részletesen megismerjük a leggyakoribb gyermekkorban megjelenő tünetek, elváltozások kialakulásának okát, valamint azokat a természetes lehetőségeket, amellyel segíteni lehet a gyógyulás, helyreállítás folyamatát a tünetek elnyomása nélkül.


Tematika:

A fogantatás előtti időszak, a várandóság, a szülés folyamatának jelentősége a születendő gyermek egészsége szempontjából.

Klasszikus „gyermekbetegségek”: mumpsz, kanyaró, rubeola, bárányhimlő.

Gyakori elváltozások: lázzal, gyulladással járó helyreállítási szakaszok: torok-arcüreg- fülgyulladás, emésztőtraktust érintő folyamatok: hányás, hasmenés, székrekedés. Allergia, autizmus, ekcéma, figyelemzavarok hiperaktivítás, tanulási nehézségek. Oltások, oltási károsodások.

Biologikus elsősegély gyerekkorban, mi legyen a házipatikában.